top of page

De Engelse Taal School

wil het beste onderwijs bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. Neemt u een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze site levert u het laatste nieuws.

Begin september beginnen de nieuwe cursussen weer voor beginners, gevorderden en vergevorderden. De conversatiecursus gaat van start met een hand-out van artikelen uit Engelse kranten.

In oktober beginnen we met een eindexamentraining voor HAVO/VWO

bovenbouwleerlingen. Graag tot ziens bij de ETS. Voor een afspraak kunt

u telefonisch, 013 5331474,of per e-mail, engelsetaalschool@home.nl contact opnemen. Wij hopen u te mogen verwelkomen bij de ETS.

Waarom voor ons kiezen?

Al vanaf 1992 is de ETS een begrip in Berkel-Enschot en omstreken. Honderden cursisten hebben met veel plezier de lessen gevolgd in het gezellige lokaal waar kwaliteit voorop staat en iedereen een cursus vindt op zijn of haar niveau. Ook middelbare scholieren zijn inmiddels bekend met de aanpak van de ETS en weten dat de examentraining Engels hier betekent dat je slaagt en veel studievaardigheden wijzer bent. Elk jaar verzorgt de ETS een schoolreis naar Engeland. Daar kan het geleerde Engels in de praktijk worden gebracht en maken de cursisten kennis met de cultuur van het land. Komt u zelf eens kijken bij de ETS, u bent welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in het lokaal waar onze docente drs. Hildegard Pouwels - van Kuilenburg u graag informeert over het cursussenpakket en de examentraining. De Ets verzorgt ook vertalingen en literaire lezingen. 

bottom of page